Bröllopsfixaren av Marita Conlon-McKenna

Handling
Maggie Ryan rår inte för det! Hon kan inte låta bli att para ihop olika personer eller matcha saker. Eftersom hon har tre snygga och smarta döttrar som fortfarande är singlar så bestämmer hon sig för att skrida till verket och försöka sammanföra dem med någon passande partner. Men hennes projekt visar sig mycket svårare än hon först trodde.

Äldsta dottern Grace har givit upp hoppet om att träffa en vettig kille efter en lång rad olyckliga kärleksförhållanden, och inriktar sig i stället på sin karriär. Mellandottern Anna tror inte att hon ska hitta någon som kan leva upp till hennes romantiska ideal. Var hitta en romantiker i vår cyniska tid?

Yngsta dottern Sarah är ensamstående mor med sin lilla dotter Evie och har inte någon tid över för drömmar om vare sig kärlek eller svärmeri.

Som den irländska mor hon trots allt är, tänker Maggie Ryan inte låta sig nedslås. Hon ska minsann se till så att döttrarna får de där förbaskade ringarna på sina fingrar. Hela projektet tar en oväntad vändning när den ogifte ungkarlen Mark McGuinness blir granne med familjen Ryan. Ett tillfälle som genast måste utnyttjas!

Språk: Svenska
Antal Sidor: 383
Utgiven: 2011

Recension
Den här boken såg jag en dag på biblioteket och tänkte att det var precis en bok jag ville läsa just då så jag lånade den och började läsa. Insåg efter X antal sidor att jag fann den väldigt tråkig, men i brist på andra saker att läsa för tillfället kämpade jag mig vidare X antal sidor och tänka sig, boken tog sig i kragen till slut! Jag blev glatt överraskad hur engagerad jag blev i de olika berättelserna i boken.

Den är enkelt skriven, alldeles lagom med sidor och om man gillar Marian Keyes eller andra "må-bra-böcker" så gillar man nog den här med, i slutänden.

Betyg
3 katthuvuden av 5 möjliga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback