Dålig Karma av David Safier

 
 
 
 
 
Antal Sidor: 284
 
Utgiven: 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Handling
Den framgångsrika programledaren Kim Lange har äntligen fått det eftertraktade stora journalistpriset. Samtidigt har hon haft en vansinnig dag. Det galnaste ögonblicket är när hon får ett tvättställ från en rysk rymdstation i huvudet och vaknar upp i en myrstack med sex ben, känselspröt och en stor rumpa. Kim förstår att detta är priset hon får betala eftersom hon har samlat på sig så mycket dålig karma. Men Kim har inte lust att plocka brödsmulor eller bli kommenderad av den tyranniske ledaren för arbetsmyrorna, och hon kan heller inte tillåta att hennes man tröstar sig med en annan. Vad ska hon göra nu?
 
Det finns bara en lösning, hon måste börja samla på sig god karma. På sin väg upp  och ned  på reinkarnationsstegen möter hon många utmaningar och frestelser och gör erfarenheten att det inte är tillfälligheter som gör att man återföds som tarmbakterie, hamster eller hund. Men Kim är fast besluten att återförenas med sin familj och fyller noggrant upp sitt karmakonto. Men saker och ting går inte alltid som planerat . . .
 
 
Recension
Den här boken var otroligt lättläst, vilket var en skön omväxling. 
 
Den hade humor, den var smårolig och den hade roliga karaktärer (Casanova!). Det gillade jag. Jag gillade inte när hon var återfödd som myra, min favorit var hamstern..

Däremot fastnade jag inte direkt för boken, den var helt okej att läsa då jag inte hade någon annan bok, men jag hade aldrig valt den själv från hyllan.
 
Jag rekommenderar ändå att läsa den här boken. Vem vet, du är kanske en av dem som skrattar högt när du läser den.
 
 
Betyg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback