Vickis vintagebutik av Isabel Wolff

Handling
Vicki Swift har just förverkligat sitt livs dröm: att öppna en second hand-butik med inriktning på vintagemode. Hon har ett passionerat intresse för vackra designerplagg, men det som får henne att ta steget är en händelse som rubbar hela Vickis tillvaro. Hon kastar sig in i sitt nya arbete, stänger ute både sorg och uppvaktande män, och gläds åt att återställa kläderna till deras forna glans och sälja dem vidare till nya ägare, nya liv.

I butiken får Vicki ta del av kundernas levnadsöden och klädernas historia. En dag blir hon uppsökt av Mrs Bell, en äldre fransyska som vill sälja hela sin samling av gamla fina kläder, förutom ett alldeles speciellt plagg. Hemligheter ur det förflutna väcks till liv genom deras möte och Vicki står plötsligt inför flera avgörande beslut.
 
 
Antal Sidor: 386
Utgiven: 2010
 
 
Recension
Åh, jag älskar verkligen feel-good böcker! Den här var inget undantag. Den har allting en feel-good bok bör ha; kärlek, spänning och intressanta historier samt humor! 

Jag gillade dessutom karaktärerna väldigt mycket och jag blev berörd av Mrs Bells historia (eller ja, båda kvinnornas historier). 
 
Kort och gott så rekommenderar jag den här boken. Den är en utmärkt bok att läsa till exempel på stranden. 
 
 
Betyg
  
 

Kommentarer
Angelica - Biblioteket säger:

Gillade också den här boken :)

2013-07-10 | 21:42:15
Bloggadress: http://biblioteket.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback