Familjen Walsh A-Ö av Marian Keyes

Familjen Walsh A-Ö (inbunden)
 
 
 
 
Antal Sidor: 115
 
 
Utgiven: 2013-04-23
 
 
Serie: Familjen Walsh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Handling
Det är närmare tjugo år sedan Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, gjorde succé och blev tongivande inom chick lit-genren. Sedan dess hennes böcker om familjen Walsh, och framför allt döttrarna Walsh, lästs och älskats över hela världen. Nu är det mamma Walsh tur att berätta sin historia och hon gör det i lexikonform.

Marian Keyes blandning av humor, svärta och romantik får en ny dimension när mamman berättar om sin tillvaro i bokstavsordning. Livet som matriark i familjen Walsh (maken Jack och döttrarna Claire, Margaret, Rachel, Anna och Helen) avhandlas från A till Ö. Bland annat bekänner hon sin kärlek till sångaren Michael Bublé, diskuterar sina döttrars depressioner och berättar om sin egen mamma.
 
 
 
Tankar om boken
Jag har verkligen gillat och läst Marian Keyes i evigheter (känns det som) men jag kunde för mitt liv inte gilla den här boken. Den var väl okej, men inte alls lika intressant som resten av böckerna. Jag vet att jag har nämnt i mitt inlägg om feel-good favoritförfattare (marian keyes) att hon har tappat sitt författarskap de senare åren och denna bok är ytterligare ett exempel på det! Tyvärr.
 
 
Betyg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback