På Ön av Tracey Garvis Graves

 
 
 
 
 
Antal Sidor: 351
 
 
 
Utgiven: 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Handling
Den trettioåriga läraren Anna Emerson är på väg till familjen Callahans sommarhus på Maldiverna. Bredvid henne på flyget sitter den sextonårige T.J. Callahan, pojken hon ska undervisa, som nyligen genomgått en lyckosam cancerbehandling. Men semestern tar en oväntad vändning. Piloten drabbas av hjärtattack och privatplanet kraschar i Indiska Oceanen. 

Anna och T.J. överlever men är strandsatta på en öde ö. I det ogästvänliga klimatet tvingas de samarbeta för att överleva. I takt med att T.J. mognar söker de närhet hos varandra. De inleder en förbjuden kärleksrelation, väl medvetna om den åldersskillnad som kommer att dömas ut av nära och kära. Och medan känslorna fördjupas förvandlas veckor till månader och månader till år. Kommer de någonsin att bli räddade? Finns det hopp för deras kärlek bortom den öde ö där de befinner sig?
 
 
Mina tankar om boken
Jag hade hört en väldans massa positiva saker om den här boken, utan att egentligen veta vad den handlat om. Det tror jag bidrog till att jag blev nyfiken och beslöt mig för att läsa den.

Det ångrar jag inte! Jag tyckte den var väldigt bra! Jag skrattade och jag grät till den och jag gillade karaktärerna väldigt mycket.
 
Det enda jag inte gillade var att det gick lite för bra för dem på ön.. Ena kapitlet flöt det upp när de behövde det och två kapitel senare flöt såklart det upp när de behövde det osv. 

Men boken hade en charm som jag älskade. 

Dessutom är det här en bok som kan läsas av både vuxna, unga vuxna och av killar liksom tjejer och man kan relatera till karaktärerna. 

Jag rekommenderar starkt den här boken! Jag tvingade till och med min sambo att läsa den! :)
 
 
Betyg
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback