Den vita katten av Holly Black

Tyvärr inte någon bild här.
 
 

Antal Sidor: 352
 
Utgiven: 2011-05-23
 
Serie: Berörarna (del 1)
 
 
 
Handling
Cassel Sharpe kommer från en släkt som i århundraden kunnat manipulera känslor, minnen, lycka och död - de är berörare. Beröring är olagligt, vilket gör dem alla till brottslingar. Men Cassel, som är den yngste sonen till en känsloberörare, har inte den förmågan. Hans mörka hemlighet är av en annan sort för tre år sedan dödade han sin bästa vän Lila.
Cassel har sedan dess omsorgsfullt upprätthållit en så gott som normal identitet, eftersom allt han vill är att förtränga de oerhörda skuldkänslor han bär på. Han försöker också undvika sin familj, som han vet samarbetar med maffian. Men när hans skrämmande mardrömmar om en vit katt sammanfaller med hans två bröders hotfulla beteende, så känner han instinktivt att något är mycket fel, och fasaden rämnar. Bit för bit börjar Cassel pussla ihop trassliga minnesfragment, och med det uppdagas en konspiration långt mer komplicerad och farlig än han kunnat ana.
 
 
Tankar om boken
Som jag sa till min bror gällande den här bok(serien) så är den inte superbra, men inte tillräckligt dålig för att förkasta. Någonstans där mitt emellan. 

Inte den bästa ungdomsboken och jag skulle nog inte rekommendera den. Finns bättre böcker inom samma genre. Jag tycker inte att den inte tar tag i mig. och karaktärerna kändes inte genomtänkta. Helt enkelt..
 
Betyg

1 katthuvud av 5 möjliga (Inte heller här vill bilderna fungera..)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback